RECENZE 2.0
Čtvrtek, 03 Květen 2007 20:04

Recenze 2.0

recenze 2.0Abych dostál myšlence klubu, společenství přátel dobrého jídla a pití, dovoluji si vám představit žhavou novinku – Recenzi 2.0. Příbuznost s fenoménem web 2.0 a sociálními sítěmi je záměrná, ale zdaleka ne úplná. Hlavní myšlenkou Recenze 2.0 je setkávání lidí společných zájmů při recenzích restaurací, kaváren a jiných akcí.

Image

Jak to funguje?

O chystané akci budu informovat emailem*. Ten bude obsahovat následující informace:

  • Den a čas
  • Přibližnou lokalitu (část města)
  • Cenovou kategorii podniku
  • Typ podniku (kuchyně, kavárna, restaurace)

* V rámci zachování objektivity není možno sdělit přesné jméno podniku.

Kdo bude mít zájem se recenze zúčastnit, na email odpoví a tím provede rezervaci. V návaznosti na to objednám potřebný počet míst v cílové „destinaci“. Optimální počet účastníků se dle velikosti a zaměření podniku bude pohybovat mezi 4-8 lidmi.


Diskuze nejen o jídle

jidloBěhem večera (nebo i jiného času) bude probíhat živá diskuze na nejen gastronomická témata :-) Můžeme se pohádat, zasmát, vymyslet něco nového. Každý účastník dostane degustační list, do kterého může zaznamenat své připomínky k jednotlivým hodnoceným kritériím. Tyto budou následně uvedeny v recenzi.


Jak se přidat?

jak se pridatSpolutvůrcem Recenze 2.0 se může stát kdokoli z vás. Kdokoli, kdo má pozitivní vztah k jídlu a pití. Každý, kdo dokáže ocenit dokonale připravený pokrm z nejdražším ingrediencí, stejně jako křupavý chleba se sádlem :-) Jedinci libovolného věku, otevření novým poznání, prostě všichni čitatelé těchto stránek :-)

Image

Join Recenze 2.0

Stačí poslat email na adresu ondrej(zavinac)gurmetklub(tecka)cz s předmětem:

RECENZE 2.0

Ten by měl obsahovat v několika slovech či větách zdůvodnění co od RECENZE 2.0 očekáváte. Přidat můžete Vaše chuťové preference. V nejbližsí době sechystají recenze výhradně pražských podniků.

Těším se na první společnou recenzi v duchu GurmetKlubu :-)

 

Již uskutečněné Recenze 2.0

Recenze 2.0: Restaurace Mozaika - 12 chodů pod lupou

RECENZE 2.0: Les Moules – Mušle a pivo po belgicku