Reportáže
Gastro Hradec 2006 - První díl
Sobota, 29 Duben 2006 00:00
Gastro Hradec 2006Jako každý rok se v Hradci Králové konala kuchařská a cukrářská soutěž Gastro Hradec 2006. Jedenáctý ročník se prezentoval doposud největším počtem účastníků. Do Hradce přijelo na 224 soutěžících (kuchačů a cukrářů) ze všech koutů republiky a dokonce i ze Slovenska. Hodnotící komisaři se nechali slyšet, že úroveň prezentovaných exponátů byla opět o něco výše něž v předešlých ročnících. Více v celém článku..
 
 
Salima 2006 - Potraviny, hotová jídla a sladkosti
Pátek, 28 Duben 2006 00:00
Salima 2006První díl ze seriálu reportáží o veletrhu Salima 2006 máme úspěšně za sebou. V dnešním díle se zaměřím na nabídku potravin. A to mražených, sušených, drcených, mletých, zrajících a mnoha dalších. Přesněji na suroviny pro italskou kuchyni, sýry, masný průmysl (záměrně jsem použil slovo průmysl – více v článku). A naskok se ještě vrátím k sladkostem - čokoládě a zmrzlině. Na závěr se zmíním o  zajímavém čistě přírodním, ovocném, nekonzervovaném a velmi zdravém produktu.
 
Gastro Junior 2006 - Pravidla a kuchaři
Čtvrtek, 27 Duben 2006 00:00
Gastro Junior 2006V dnešním článku se dozvíte podrobnosti o soutěži Gastro Junior 2006 – Nowaco Cup. Gastro Junior je příležitostí pro mladé cukráře, kuchaře a číšníky. Lépe řečeno pro studenty středních hotelových a odborných potravinářských škol. Možnost prezentovat své schopnosti bylo možné hned ve třech kategoriích – kuchař, cukrář a číšník. Připravovat pokrmy, před publikem a především před zvídavou a přísnou porotou, není vůbec nic jednoduchého. Atmosféra se dala krájet a vítěz mohl být jen jeden . Chcete vědět a vidět víc? Přečtěte si celý článek.
 
Salima 2006 - Cesta, úvod a pekaři
Čtvrtek, 27 Duben 2006 00:00

Salima 2006 - vstupenkaVe dnech 7.-10.3. 2006 v Brně proběhl 25. ročník potravinářského veletrhu Salima. GurmetKlub byl u toho a přináší vám kompletní zpravodajství a spoustu postřehů. V prvním díle reportáže se zaměřím na první dojmy, organizaci veletrhu a  pavilony věnující se potravinám všech druhů a chutí. Věřte, že to nebyla jednoduchá věc. Pavilon B připomínal jednu velikou vonící pekárnu o rozloze hokejové haly! Pavilónu D byl pro změnu nacpán k prasknutí.. více v článku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>