Recenze
RECENZE: Pizzerie Pardino - Jindřichův Hradec
Pondělí, 16 Říjen 2006 00:00

RECENZE: Pizza Pardino - Jinřichův HradecDnešní recenze restaurace vznikla doslova omylem. Původně jsem měl otestovat restauraci v motorestu „Číměř“ nedaleko Jidřichova Hradce. Bohužel stejně jako před cca dvěma měsíci i tentokrát zde celou restauraci „okupovala“ uzavřená společnost. Tato skutečnost mě malinko vyvedla z míry a následující hledání náhradního podniku jsem pro jistotu přesunul přímo do blízkého Hradce. Jak jsem dopadl zjistíte po přečtení článku.

 
RECENZE: Burger King - Triple Whopper útočí!
Středa, 04 Říjen 2006 00:00
RECENZE: Burger King - Triple Whopper útočí!Protagonistou dnešní recenze bude restaurace rychlého občerstvení Burger King. Že vám to nic neříká? Nedivím se, v naší domovině podobný podnik nenajdete. Tedy nenajdete. Podobný systém prodeje a výrobkového portfolia nabízí u nás známější McDonald's. Pro hamburger z BK si budete muset zajet k našim západním sousedům. Stejně jsem to udělal i já a v rámci „Německého turné“ pro Vás připravil tuto recenzi.

 
RECENZE: Ambiente Pizza nuova - Praha
Čtvrtek, 28 Září 2006 00:00

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - PrahaSíť restaurací s logem Ambiente patří již řadu let k pražským „gastronomickým ikonám“. Někdo může říct, že to je kvůli neodolatelnému „eat as you can“ systému. Jiný zase, že díky kvalitě poskytovaných služeb. Jedna věc je „co se říká“, druhá osobní zážitek. Jako první v řadě jsem otestoval nově otevřenou pobočku Pizza Nuova. Najdete ji na Náměstí republiky. Podrobnosti a fotky v článku.

 
RECENZE: Best Western Tulipán **** – Slovensko
Čtvrtek, 21 Září 2006 00:00

RECENZE: Best Western Tulipán – SlovenskoDost bylo jelítkových prejtů a polévek z krabice. Následujících několik článků budu věnovat výhradně tématům s „přidanou pozitivní hodnotou“. Na rozehřátí vás čeká recenze špičkové restaurace ze slovenské Tatranské Lomnice. Ta je součástí nově otevřeného čtyřhvězdičkového hotelu Tulipán (zařazeného v sítí Best Western) a rozhodně má co nabídnout i té nejnáročnější klientele. Podrobná recenze vás čeká v článku. Dobrou chuť :-)

 
RECENZE: Culinaria - Gourmet Fastfood
Úterý, 05 Září 2006 00:00
RECENZE: Culinaria - Gourmet FastfoodRestaurací, kaváren a podobných podniků, které dokážou uspokojit náročného pražského gurmeta je nepočítaně. Co ale, kdyby zákazník chtěl po výtečném obědě nějakou z dobrot přinést ochutnat manželce? Nebo jinak, kdyby si inspirován nabídkou delikates světoznámých výrobců rozhodl dát lehký oběd - například neodolatelný sendvič s roastbeefem a jablečno-celerový džus? Je Culinaria stále obchod nebo už restaurace?  Odpovědi naleznete v recenzi.
 
TEST: Bryndzové halušky, strapačky a pirohy
Pátek, 11 Srpen 2006 00:00
haluskyKdo by neznal bryndzové halušky, slovenskou národní specialitu. Během akce Tatry foodtour 2006 jsem pro GurmetKlub.cz zmapoval zdejší nabídku halušek, strapaček a pirohů. Z mé strany šlo o velmi příjemný úkol, jelikož jsem bryndzofil prvního stupně. A v tom je jádro pudla. Mnoha lidem je chuť a vůně bryndzy přinejmenším nepříjemná. Ve výsledku si nakonec půlka lokálu  objedná „vyprážaný syr“ a je vymalováno. Čtěte celý článek...
 
PREVIEW: Pivovar Regent - Třeboň
Středa, 09 Srpen 2006 00:00

RECENZE: Pivovar Regent - TřeboňPo recenzi restaurace Šupina přichází na řadu malé ohlédnutí za návštěvou pivnice třeboňského pivovaru Regent. První, co Vás při vstupu do areálu Regentu zaujme, je dvůr jako vystřižený z počátku dvacátého století. V rámci komplexu pivovaru najdete kromě firemní prodejny i originální pivnici, sklípek a rozlehlou terasu. Zvláště z terasy je krásný výhled do okolní zeleně a strávit zde s přáteli večer patří k mým oblíbeným  kratochvílím.

 
RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň
Sobota, 05 Srpen 2006 00:00

Recenze Supina

Kdo by neznal Třeboň. Rok od roku krásnější a útulnější městečko na „jihočeské riviéře“. Mám pro toto místo zvláštní slabost, a tak se v sezóně neubráním minimálně dvěma jeho návštěvám. První z nich byla zakončena večeří v proslulé rybí restauraci Šupina. A stejně jako u recenze kavárny Ateliér v Pelhřimově, mohu i zde srovnávat. I v Šupině jsem se ocitl přesně rok od poslední návštěvy. Jak dopadla zdejší kuchyně v ročním srovnání? Zaslouží si Šupina pochvalu nebo pokárání?

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>