Recenze
RECENZE: Restaurace Století – Praha
Úterý, 06 Březen 2007 00:00
RECENZE: Restaurace Století – PrahaPokročil jsem v dohánění gurmetích restů a zpracoval pro vás recenzi Století. Přesněji recenzi restaurace jménem Století. Příjemný podnik s krásným interiérem a nábytkem jehož majitelem je hrabě pan Antonín Kinský jsem navštívil na základě televizní reportáže, osobního doporučení a referencí na internetu. Mimo jiné se mi znovu potvrdilo, že osobní zážitek je nutným základem pro objektivní hodnocení. Jak dopadl testovaný restaurant, zjistíte v článku.
 
RECENZE: Café Louvre – Praha
Pátek, 26 Leden 2007 00:00

RECENZE: Café Louvre – PrahaNávštěvu Café Louvre jsem plánoval již od počátku GurmetKlubu. Ačkoli vedení kavárny nemá s fotografováním interiéru žádný problém, komplikace přináší zdejší jedinečná atmosféra. Operovat zde s bleskem je vzhledem k velikosti prostoru nejen zbytečné, ale pro okolí i značně obtěžující. Přesto se mi podařilo nafotit řadu kávou vonících a  pravou kavárenskou náladou sálajících záběrů. Více v článku.

 
RECENZE: Radniční sklípek – Litoměřice
Pátek, 19 Leden 2007 00:00

RECENZE: Radniční sklípek – LitoměřiceTento týden byl tak hektický, že jsem se málem nedostal k napsání následujícího článku. Celé úterý jsem strávil v Litoměřicích a kromě recenzované restaurace Radniční sklípek jsem navštívil další dva podniky – kavárnu a bar. V těchto dvou případech si budu muset vystačit jen se psaným slovem, zato ve sklípku již plně „úřadoval“ fotoaparát. Salát doplnila vepřová panenka plněná sušenými švestkami a delikatesní káva Corsini. Podrobnosti v recenzi.

 
RECENZE: Žlutá pumpa – Praha
Středa, 10 Leden 2007 00:00

RECENZE: Žlutá pumpa – PrahaNa Žlutou pumpu jsem, společně s několika dalšími podniky, dostal tip během nedávné kávové degustace. Nabídka a informace o cenové kategorii pokrmů mi poskytla „pumpácká“ internetová prezentace. Malinko mě překvapila absence fotografií interiéru, tvůrce zřejmě preferoval osobní zkušenost návštěvníka:) Ve Žluté pumpě připravují pokrmy mexické kuchyně a nutno předeslat, že na svou kategorii velmi dobře.

 
RECENZE: Mexická Cantina – Praha
Úterý, 12 Prosinec 2006 00:00

RECENZE: Mexická Cantina – PrahaHistoricky první recenze mexické restaurace je tady. A když premiéra, tak rovnou v první pražské restauraci tohoto druhu jménem Cantina. Podnik se nachází na Újezdě ve velmi „lukrativní“ lokalitě blízko Malostranského náměstí. Byl jsem zvědavý, jak se „mexické klasice“ daří držet kvalitu přípravy pokrmů, na které jsem mimochodem dostal velmi pozitivní reference. To by myslím na úvod stačilo. Zbytek najdete v kompletní recenzi.

 
RECENZE: Cukr Káva Limonáda – Praha
Úterý, 05 Prosinec 2006 00:00

RECENZE: Cukr Káva Limonáda – PrahaMáte rádi kávu? Já ano, a tak jsem se vydal po stopách soutěžících z kvalifikace Mistra kávy 2006. Mé dnešní kroky vedly do kavárny CukrKávaLimonáda. Najdete ji na Malé straně, 100m od Karlova mostu. Místo baristy Tomáše se o spokojenost hostů staraly dvě mladé servírky. I když v tomto případě je slovo servírka lehce zavádějící. Řekněme tedy dvě slečny. O tom, jaké bylo testovací espresso a cappuccino se dovíte v článku s detailní fotodokumentací.

 
RECENCE: Restaurace Pravěk – Praha
Úterý, 07 Listopad 2006 00:00

RECENCE: Restaurace Pravěk – PrahaDalší recenzetní nášup jsem pro vás vytvořil v pražské restauraci Pravěk. Přesněji řečeno v jedné z jejích filiálek v ulici Milady Horákové. Restaurace se honosí přívlastkem „jeskynní“ a snaha o stylizaci se odráží nejen v interiéru, ale i v názvech pokrmů. Pravěk jsem si vybral hned z několika důvodů. Zaujalo mě atypické zpracování interiérů, relativně dobré reference na kvalitu pokrmů a perfektně fungující "pravěké" internetové stránky.

 
RECENZE: Potrefená Husa – Praha
Pondělí, 23 Říjen 2006 00:00

RECENZE: Potrefená Husa – PrahaPo skličující recenzi pizzerie Pardino jsem pro vás připravil test restaurace Potrefená Husa. V podstatě se jedná o „značkovou hospodu“ pivovaru Staropramen, jakých je po republice už několik. Recenzí prošla filiálka v pražských Dejvicích. Široká nabídka piva a zajímavých pokrmů dělá z „Husy“, po „papírové“ stránce, podnik hodný návštěvy. Jestli si takové hodnocení opravdu zaslouží, se dočtete v článku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>