Recenze
RECENZE 2.0: Les Moules – Mušle a pivo po belgicku
Středa, 15 Srpen 2007 00:00

RECENZE 2.0: Les Moules – Mušle a pivo po belgickuDruhá Recenze 2.0 proběhla ve vyhlášeném belgickém podniku Les Moules v pražské Pařížské ulici. Útulný interiér, široká nabídka belgického piva, ryb, mořských plodů a mušlí dělají z tohoto podniku  ideální místo pro neformální schůzky, stejně jako pro exkurze do světa kvalitních gourmetských zážitků. Přirozeně, i zde jsme narazili na řadu „ale“ a o tom se dočtete v následujícím, fotografiemi bohatě zásobeném textu (opraveno, doplněno).

 
Recenze 2.0: Restaurace Mozaika - 12 chodů pod lupou
Středa, 20 Červen 2007 01:12

Recenze 2.0: Restaurace Mozaika - 12 chodů pod lupouA je to tady. Dovoluji si vám předložit první Recenzi 2.0. Troufnu si tvrdit, že se jedná o první hodnocení takového rozsahu a hloubky dostupné v Čechách. Nekompromisní čtyřčlenná degustační skupina podrobila detailnímu rozboru 12 chodů od předkrmu až k dezertu. Slídivému oku recenzentovu neušla ani kvalita servisu, obsluhy a čistota toalet. 14 detailních fotografií a vyčerpávající hodnocení všech zúčastněných je tu jen a jen pro vás. Račte vstoupit!

 
Recenze: Motel Farma – Pelhřimov
Úterý, 12 Červen 2007 12:45

Recenze: Motel Farma – PelhřimovNeodkladná záležitost mě včera po půlnoci donutila absolvovat výlet do Pelhřimova. Cestou zpět jsem se zastavil v motelu Farma. K moderní stavbě s restaurací patří i velký pozemek a tři rybníky. Očekávaná široká nabídka pokrmů z čerstvých ryb se nekonala a v jídelním lístku se krčila za specialitami z „mrazáku“. Ochutnávce přesto neušla zdejší úprava pstruha a kachních jatýrek. Více v kompletní recenzi.

 
RECENZE: Hospoda v Lucerně – Praha
Pátek, 27 Duben 2007 00:00

RECENZE: Hospoda v Lucerně – PrahaProhlížel jsem si strukturu recenzí podniků a zjistil, že v sekci hospody se nachází jediný článek a to z třeboňského pivovaru Regent. Posedlý touhou tento stav co nejrychleji změnit byla čtvrtá návštěva v Hospodě v Lucerně povýšena do stavu recenzního. Vzhledem k lokalitě se jedná o velmi zajímavý, kvalitní a cenově dostupný podnik. Pojďme se na něj podívat trošičku podrobněji. Milovníci pečených žebírek a tankové "Plzně" si přijdou na své.

 
TIP: Neapolská kavárna sto metrů od Národní
Úterý, 24 Duben 2007 00:00

TIP: Neapolská kavárna sto metrů od NárodníJestli za názvem článku hledáte přízemní SEO blouznění, musím vás zklamat. Cestou z recenze kavárny Savoy jsem úplnou náhodou narazil na nově otevřené take-away v ulici Na Perštýně. V Praze se zrodil první „coffee pub“ a jakkoli to zní hanlivě, opak je pravdou. Skvělá káva, která se ve zdejším podání dotýká podstaty italského způsobu konzumace espressa.

 
Preview: Brasserie M - Bib Gourmand Restaurant
Středa, 11 Duben 2007 00:00

Preview: Restaurace Brasserie M – PrahaJak jsem slíbil v reportáži z tiskové konference Dne Francie v rámci veletrhu Vína & Destiláty, přináším malé preview z restaurace Brasserie M. Tento pražský podnik byl jako jeden ze tří z ČR uveden v aktuálním vydání průvodce Michelin. Získal ocenění Bib Gourmand za vynikající poměr mezi kvalitou a cenou poskytovaných gastronomických služeb. Ochutnané menu bylo připraveno v "burgundském stylu": šneci a hovězí na víně.

 
RECENZE: Outcafe Chocolate – Praha
Středa, 04 Duben 2007 00:00

RECENZE: Outcafe Chocolate – PrahaTip na podnik OutCafe vzešel z diskuzí zde na Gurmetovi. Vzhledem ke špičkovému zpracování domovských stránek kavárny se recenzní návštěva jevila jako čas ztrávený s relativně vysokým kvalitativním potenciálem. Ale jak to tak v životě chodí, "html snese" všechno a reálný prožitek se často odlišuje od teorií ovoněných představ. Pro OutCafe Chocolate to platí dvojnásob.

 
RECENZE: Restaurace Nostalgie – Kladno
Pondělí, 26 Březen 2007 00:00

RECENZE: Restaurace Nostalgie – KladnoV dnešní recenzi vám představím kladenskou restauraci Nostalgie. Miniaturní podnik s necelými dvaceti místy k sezení představuje koncept malé restaurace s téměř rodinnou atmosférou a kvalitní gastronomií. Příjemná, nenucená, obsluha a útulný interiér společně s dobře navrženými pokrmy si zaslouží  velkou pochvalu. I přesto bych v několika směrech uvítal drobná zlepšení: nepodporovat kuřáky a v kuchyni přidat na preciznosti. Více v článku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>