Pondělí, 05 Květen 2008 01:04 |
Ruku na srdce, kdo z nás v dnešní době kvalitně a dlouze snídá. Nedostatek času a z televize emitované vločkové lobby plní zažívací trakt vlákninou. Ti otrlejší šáhnou po jablku, drzouni a hazardéři po smetanovém jogurtu. Pro všechny zneužité zdravým životním stylem mám dobrou zprávu: Snídejte v Café Savoy. I když i tam se dám zhřešit na ovesných vločkách a kukuřičných lupíncích :-)
|
|
Úterý, 15 Duben 2008 03:13 |
Hrad Červený Újezd je velmi zvláštní atrakce. Kýčovitá reinkarnace polibku bláznivé múzy v režii kladenské ikony postkomunistické podnikatelské prosperity si získává stále větší oblibu. Zdejší krčma je „vyhlášená“ velkou nabídku „na starý způsob“ připravených pokrmů a to mi nedalo spát a jeden z jarních víkendů obětoval cestu za... poznáním :-)
|
Úterý, 25 Březen 2008 00:00 |
Ještě tak před měsícem se o Maze hovořilo ve vzrušeném tónu plném očekávání čehosi nového, spásného a zcela jedinečného. Dnes, když se u stolu restaurace hotelu Old town Hilton, vystřídali téměř všichni tuzemští recenzenti, snoboŘvouni i foodbloggeři, se k ní vracím i já. Za těch několik týdnů se mi v hlavě řada věcí rozležela a troufám si tvrdit, že to recenzi snad i trochu pomohlo.
|
Pátek, 15 Únor 2008 00:28 |
Hledání správného názvu dnešního článku trvalo celých 5 minut (trojnásobek typické délky). Vnitřní rozpor na úrovni - není to recenze / stálo mě to 2500 Kč, jsem dosud nevyřešil. Rovněž hloubavé úvahy nad definicí dokonalé chuti prosím nečekejte, od toho tu (zatím:) nejsem. Na co se ale můžete těšit, je malé zamyšlení nad několika dobrotami a kouzelným servisem.
|
Úterý, 05 Únor 2008 00:00 |
Restaurace Village je sesterským podnikem již recenzovaného Starého Kladna. Základní myšlenka, poskytnout nadstandardní služby v čele s kvalitní obsluhou, zůstává. Jak se liší realita od záměrů majitele si povíme v následujících řádcích. Musím předeslat, že relativní nadšení z první návštěvy vystřídal kotrmelec opilého artisty.. škoda. Příště bych poprosil o žíněnku.
|
Pondělí, 07 Leden 2008 05:00 |
Kdo v životě nebyl v Brně (o nic nepřišel:)) má právě dnes možnost nahlédnout do dvou tamních podniků. Navštívil jsem pivovar Pegas a steak house U Starého Billa. Prvně jmenovaný vaří několik standardních piv včetně slušného pšeničného (to se tak často nevidí) a Bill se chlubí sloganem: „Nejlepší steaky v Brně.“ No uvidíme, minimálně carpaccio mě příjemně překvapilo.
|
Pondělí, 10 Prosinec 2007 22:27 |
Nedávno jsem v diskuzi jednoho článku vznesl otázku s jednoduchým cílem: zjistit, kde si lze v Praze pochutnat na dostupné, a přitom poctivě připravené indické kuchyni. Teď už to vím. Ve vinohradské Mánesově ulici sídlíci restaurace Masala mě doslova nadchla. Na jedné straně dokonale chutnající jídlo, na druhé velmi mírné ceny. Bargain!
|
Pondělí, 24 Září 2007 01:04 |
Po dlouhé době pěchuji tašku fotovýbavou s jediným cílem, přichystat pro vás recenzi restaurace. A ne ledajaké. Nově otevřený podnik, pojmenovaný po stálici naší popové scény, láká nejen na špičkově navržený interiér. Zajímavý koncept se smělými plány ve stylu „Planet Hollywood“ nabízí v centru Prahy spojení cenové dostupnosti a gastronomické pestrosti se „zlatými kohoutky na toaletách“. Pokračování v článku.
|
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>
|