Recenze
RECENZE: Café Savoy aneb snídaně jako s milenkou
Pondělí, 05 Květen 2008 01:04
RECENZE: Café Savoy aneb snídaně jako s milenkouRuku na srdce, kdo z nás v dnešní době kvalitně a dlouze snídá. Nedostatek času a z televize emitované vločkové lobby plní zažívací trakt vlákninou. Ti otrlejší šáhnou po jablku, drzouni a hazardéři po smetanovém jogurtu. Pro všechny zneužité zdravým životním stylem mám dobrou zprávu: Snídejte v Café Savoy. I když i tam se dám zhřešit na ovesných vločkách a kukuřičných lupíncích :-)
 
PREVIEW: TRADIČNÍ KRMĚ V KULISÁCH HRADU Z 21. STOLETÍ
Úterý, 15 Duben 2008 03:13

PREVIEW: TRADIČNÍ KRMĚ V KULISÁCH HRADU Z 21. STOLETÍHrad Červený Újezd je velmi zvláštní atrakce. Kýčovitá reinkarnace polibku bláznivé múzy v režii kladenské ikony postkomunistické podnikatelské prosperity si získává stále větší oblibu. Zdejší krčma je „vyhlášená“ velkou nabídku „na starý způsob“ připravených pokrmů a to mi nedalo spát a jeden z jarních víkendů obětoval cestu za... poznáním :-)

 
RECENZE: MAZE by Gordon Ramsay - Praha
Úterý, 25 Březen 2008 00:00

RECENZE: MAZE by Gordon Ramsay - ve světle nových skutečnostívětle nových skutečnostíJeště tak před měsícem se o Maze hovořilo ve vzrušeném tónu plném  očekávání čehosi nového, spásného a zcela jedinečného. Dnes, když se u stolu restaurace hotelu Old town Hilton, vystřídali téměř všichni tuzemští recenzenti, snoboŘvouni i foodbloggeři, se k ní vracím i já. Za těch několik týdnů se mi v hlavě řada věcí rozležela a troufám si tvrdit, že to recenzi snad i trochu pomohlo.

 
MADE IN: La Degustation Bohéme Bourgeoise
Pátek, 15 Únor 2008 00:28
MADE IN: La Degustation Bohéme BourgeoiseHledání správného názvu dnešního článku trvalo celých 5 minut (trojnásobek typické délky). Vnitřní rozpor na úrovni - není to recenze / stálo mě to 2500 Kč, jsem dosud nevyřešil. Rovněž hloubavé úvahy nad definicí dokonalé chuti prosím nečekejte, od toho tu (zatím:) nejsem. Na co se ale můžete těšit, je malé zamyšlení nad několika dobrotami a kouzelným servisem.
 
RECENZE: Village – pokus o vyšší kuchařskou v Kladně
Úterý, 05 Únor 2008 00:00

RECENZE: Village – pokus o vyšší kuchařskou v KladněRestaurace Village je sesterským podnikem již recenzovaného Starého Kladna. Základní myšlenka, poskytnout nadstandardní služby v čele s kvalitní obsluhou, zůstává. Jak se liší realita od záměrů majitele si povíme v následujících řádcích. Musím předeslat, že relativní nadšení z první návštěvy vystřídal kotrmelec opilého artisty.. škoda. Příště bych poprosil o žíněnku.

 
RECENZE: Steak house Bill a pivovar Pegas – Brno
Pondělí, 07 Leden 2008 05:00

RECENZE: Steak house Bill a pivovar Pegas – BrnoKdo v životě nebyl v Brně (o nic nepřišel:)) má právě dnes možnost nahlédnout do dvou tamních podniků. Navštívil jsem pivovar Pegas a steak house U Starého Billa. Prvně jmenovaný vaří několik standardních piv včetně slušného pšeničného (to se tak často nevidí) a Bill se chlubí sloganem: „Nejlepší steaky v Brně.“ No uvidíme, minimálně carpaccio mě příjemně překvapilo.

 
RECENZE: Masala – Dotek Indie v centru Prahy
Pondělí, 10 Prosinec 2007 22:27

RECENZE: Masala – Dotek Indie v centru PrahyNedávno jsem v diskuzi jednoho článku vznesl otázku s jednoduchým cílem: zjistit, kde si lze v Praze pochutnat na dostupné, a přitom poctivě připravené indické kuchyni. Teď už to vím. Ve vinohradské Mánesově ulici sídlíci restaurace Masala mě doslova nadchla. Na jedné straně dokonale chutnající jídlo, na druhé velmi mírné ceny. Bargain!

 
RECENZE: Gott Gallery Praha – Gott mit uns
Pondělí, 24 Září 2007 01:04

RECENZE: Gott Gallery Praha – Gott mit unsPo dlouhé době pěchuji tašku fotovýbavou s jediným cílem, přichystat pro vás recenzi restaurace. A ne ledajaké. Nově otevřený podnik, pojmenovaný po stálici naší popové scény, láká nejen na špičkově navržený interiér. Zajímavý koncept se smělými plány ve stylu „Planet Hollywood“ nabízí v centru Prahy spojení cenové dostupnosti a gastronomické pestrosti se „zlatými kohoutky na toaletách“. Pokračování v článku.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další > Konec >>