RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň
Sobota, 05 Srpen 2006 00:00

Recenze Supina

Kdo by neznal Třeboň. Rok od roku krásnější a útulnější městečko na „jihočeské riviéře“. Mám pro toto místo zvláštní slabost, a tak se v sezóně neubráním minimálně dvěma jeho návštěvám. První z nich byla zakončena večeří v proslulé rybí restauraci Šupina. A stejně jako u recenze kavárny Ateliér v Pelhřimově, mohu i zde srovnávat. I v Šupině jsem se ocitl přesně rok od poslední návštěvy. Jak dopadla zdejší kuchyně v ročním srovnání? Zaslouží si Šupina pochvalu nebo pokárání?

 

Lokalita

lokalitaAbych vše uvedl na pravou míru. Šupina a Šupinka jsou dvě oddělené restaurace. Každá má sice své vlastní zázemí, ale nabídka na jídelním lístku je totožná. Oba podniky najdete na tom nejlepším místě, jaké si restauratér může přát. Dvě minuty chůze od hlavního náměstí a hráze rybníka Svět, ale také v sousedství zámeckého parku a pivovaru Regent. Přímo se nabízí následující následující program.

Tip na program 

Prohlídka zámku - večeře v Šupině - procházka po hrázi rybníka Svět - posezení v pivovarské restauraci

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň

 

Interiér

interierK Šupině přiléhá zastřešená zahrádka a musím uznat, že podvečerní debužírování na čerstvém vzduchu má něco do sebe. Vnitřní prostor je dosti omezený a kromě baru a několika stolů po obvodu zůstává prázdný. Šupinka je na tom podobně s tím rozdílem, že vnitřní část restaurace je výrazně útulnější. Nábytek a doplňky jsou laděné dohněda. Pochvalu zaslouží dokonale čisté a vybavené toalety.

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň

 

Nabídka

nabidkaV jídelním lístku, vzhledem k zaměření podniku, dominují rybí pokrmy. Vyjmenovávat je zbytečné. Kompletní seznam a specifikaci všech pokrmů najdete na špičkově zpracovaných internetových stránkách restaurace – www.supina.cz Ale mohu naznačit, že objednat si můžete hned z několika druhů čerstvých sladkovodních ryb – Lín, Úhoř, Kapr, Okoun, Štika, Candát, Pstruh, Sumec, Amur. Pro ty, kteří rybám příliš neholdují, je k dispozici přes dvacet úprav „normálních druhů masa“.

 

Obsluha

obsluhaPříprava stolu i čekání na jídelní lístek proběhlo v pořádku a bez čekání. Rovněž dotaz na číšníka, jestli by mi mohl něco doporučit, padl na úrodnou půdu. Dostalo se mi velmi fundované pomoci a nebýt toho, že mě uhranul souběžně servírovaný pokrm u vedlejšího stolu, dal bych při výběru na jeho doporučení.


Ochutnáváme

Rybí polévka – 35 Kč

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň

Detailní informace o polévce najdete v samostatném článku zde. Hodnotím jí jako podprůměrnou.


Kapří špíz – 130 Kč

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň

Servis a zdobení není silnou stránkou zdejší kuchyně. Jednak nerad jím z „nejedle“ barevného nádobí a druhak, pokrm mi na první pohled připomínal velkého grilovaného „červa“. Ale abych jen nekritizoval, po chuťové stránce nemám výtky. Maso bylo dostatečně upravené a dobře kořeněné. Jen se nemohu zbavit pocitu, že úplně stejně chutnal dříve testovaný Kapří filet Gurmán. Shrnuto, podtrženo, moc jsem si pochutnal, ale zaráží mě totožný chuťový základ.


Kachní prsa pečené s jablkovým pyré – 160 Kč

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň 

Přečetl jsem si název a představil si citlivě připravené kachní prsa s nápaditě využitým „jablečným“ potenciálem. Ve skutečnosti šlo o maso připravené klasicky (jako když se peče kachna) a nastrouhaná jablka, která chutnala jako náplň vydlabaná ze štrůdlu , suplovala hlávkové zelí. Škoda...


Pohled pod pokličku

hrnecNa závěr vás čeká malá exkurze do zdejší kuchyně. O přípravu pokrmů se starají dva kuchaři a pomocný personál. Možná to z fotografií není patrné, ale takhle malou kuchyni jsem už dlouho neviděl. Zajímavý je také pohled na talíře. Nemohu si pomoci, ale všechny mi připomínají „řízek s hranolkami“. Snad to bylo jen specifickou objednávkou...

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň

RECENZE: Restaurace Šupina a Šupinka - Třeboň 

Verdikt

verdiktPokud jste při čtení recenze došli až sem, je vám asi zřejmé, že restaurace Šupina svou kultovní pověst neobhájila. Ano, prostředí a obsluha si zaslouží pochvalu. Totéž bohužel nelze říct o ochutnaných pokrmech. Rybí polévka totálně propadla, kachní prsa přinejmenším nepotěšila. Kapří špíz mě chutnal, ale dojem kazí úroveň servisu, zdobení a universální koření. Možná jsem si měl dát candáta.. možná. Šupinu tímto rozhodně nezavrhuji, spíš budu držet palce a doufat ve zlepšení.

 

Lokalita        vynikající

Interiér         velmi dobrý

Obsluha       vynikající

Nabídka        velmi dobrá

Vzhled           velmi dobrý

Chuť              velmi dobrá
 
 
Celkové hodnocení - velmi dobré

 

Diskuze: Máte tip na kvalitní rybí restauraci v Třeboni a okolí? 

 

Přidat komentář
  • DolceVita  - Šupina a Šupinka v Třeboni
    Souhlasím s recenzí! Přesto do této hospůdky chodím v roce několikrát, ale můj výběr se utálil na pokrmu s názvem "Kapří fileta podle pytláka Říhy" - mohu doporučit. Můj muž si dává zcela tradičně "Kapří hranolky". Chodíme tam už asi 3 roky (co jsme se přestěhovali do Čech a kvalita těchto dvou jídel je neměnná. Jinak servírování a další výtky, které uvádíte, mohu jen potvrdit. Bohužel lepší restauraci jsem v Třeboni ani okolí nenašla (pokud se bavíme o vaření z čerstvých ryb - kapr je pro Třeboň tradice). Pokud někdo zná nějakou vážně dobrou hospůdku v okolí, prosím o doporučení. Díky
  • GurmetKlub.cz  - Supina
    DolceVita, dekuji za komentar. Plne s Vami souhlasim. Doporuceni jsem ziskal u clanku [URL=http://gurmetklub.cz/test-souboj-rybich-polevek-trebon-2.html]TEST: Souboj rybich polevek[/URL] cituji: Doporučuju zajít do Motorestu Petra Voka kousek za Třeboní směrem na Suchdol n.L, na jejich "polévku třeboňských rybářů" se stavujeme pravidelně; špatnou nemají ani v malém bistru (U Karla??) u velkého parkoviště před hradbami.
  • sefei  - perfektni lokal v treboni
    Velmi doporucuji restauraci Supinka + Supina v Treboni mame chalupu v Branny u Trebone a pokazde jan jak to jde tak navstivime tyto restaurace perfektni jidlo jak ryby tak i jidla ostatni dokonce i moucniky doporucuji cestvi ananas s s cukrem s matou peprnou a kopecek kysane smetany no bozsky takze vsichni co navstivite kouzelnou Trebon tak nevahejte a zajdete nebudete sklamani s pozdravem petr s.
  • Martin J.
    Navštěvuji Šupinku,kde je příjemná obsluha,to samé se dá napsat i o restauraci Rybářská bašta,kde vaří bývalý kuchař ze Šupinky a na kvalitě jídla je to znát,takže pokud nebude na Šupince,nebo Šupině místo,doporučuju vyzkoušet baštu.Martin
  • Jaroslav Š.  - TIP na restauraci
    Naprosto skvělou restauraci najdete v J. Hradci, je otevřená krátce, mají skvělého kuchaře a vaří nad pomyšlení dobře. Penzion Pod Zámkem, Restaurant Apetit
  • Guest  - komentář1
    ano je to úžasná restaurace
  • Guest  - Vynikající kuchyně
    Šupinka - výborná úprava ryb, pochutnáte si. Milá obsluha, příjemný interiér, opravdu restaurace na úrovni, včetně WC
  • DolceVita  - Díky za všechna rybí doporučení :-)
    Do některých míst jsem se ještě nedostala, ale většinu z nich jsem navštívila. Zrovna včera v JH Penzion "Pod zámkem". Hodnotit tuto restauraci si troufnu až po další návštěvě, mám ji de facto za rohem ;) Díky a ať se vám poštěstí zasednout vždy ke stolu v dobrém restaurantu!
  • guest  - Supina a Supinka
    SUPINU a SUPINKU mohu bez vycitek doporucit vsem, kteri maji chut posedet v prijemnem prostedi,pochutnat si na sirokem vyberu nejen rybich specialit za velmi prijatelnou cenu a zaroven se odreagovat od kazdodenniho stresu.Velmi milou novinkou je nove vybudovany SALONEK v tesne blizkosti Supiny.Jeho interier je velmi utulny diky kreativni, napadite vyzdobe. Vrele tyto restaurace doporucuji a musim dodat, ze velmi prijemne je posezeni v letnich mesicich na terasach, ktere obe restaurace maji.Preji vam, at mate to stesti a moznost tyto restaurace navstivit a preji take dobrou chut.
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Supina a Supinka
    Vsichni komentujici: Uz se tam nemuzu dockat dalsi navstevy:) Vypada to, ze v srpnu budu v lokalite a v Supine se zastavim:)
  • Albert
    S manželkou milujeme ryby, a když na ně dostaneme chuť, neváháme si na ně zajet pochutnat do Šupinky. Mé hodnocení 9.5 z 10. Ten půl bod dolů je za to, že je ve Třeboni a my bydlíme v centru Prahy :o).
  • Guest  - čekání na pstruha
    Co se týče obsluhy a času než jídlo přinesli, tak dávám za 4 (jako ve škole) po 70minutách čekání na pstruha na česneku jsem zaplatil rybí polévky a polohladov odešel. Jinady byly zase naopak kapří hranolky vynikající a tak je to asi opravdu malou kuchyní a jak jeden kuchař vypadne tak druhý sám větší objednávku už nezvládá.
  • Guest
    nechapu jak muze restaurace kde je skoro vse podprumerne dostat celkove hodnoceni velmi dobre.vytahnete si hlavy z pr.... a zacnete se divat jak se vari na zapad od nas pristup, odborna zpusobilost a nasazeni je uplne nekde jinde. jeste jsem v cr nemel ani v jednom pripade dobry pocit pri placeni,ze jsem dostal to zac jsem si zaplatil. bohuzel.hlavne,ze nasi superkuchari vyhravaji kdejakou soutez a na fotkach spis pripominaji piloty f1 diky vsem tem nasivkam.panove mene se soustredit na sebe a vice na zakaznika.
  • Ondrej K  - Salaty
    Osobne miluji k rybam lehky salat a ten v supine neumeji. Inspirace nedalekym Rakouskem by neskodila. Musim vsak konstatovat, ze v Treboni lepsi rybi restaurace neni.
  • Guest
    jak někdo může pochválit restauraci, kde používají na českého kapra jakési koření připomínající curry??? Otřesná zkušenost, již nikdy více
  • Karel
    MNOHO POVYKU PRO NIC Jsem z Č. Budějovic a koncem listopadu jsem navštívil se svým obchodním partnerem z Prahy restauraci Šupina, abych se blýskl, protože vím, že můj partner je gurmán. A musím říct, že jestli nepřijdu o "kšefty", budu mít velké štěstí. Málo místa v restauraci je dáno prostorem, ale kvalita-nekvalita podávaných pokrmů je na úrovni průměrné a spíš horší restaurace. Ceny za pokrmy jsou luxusně vysoké, ale úprava a porce zdaleka neodpovídají zaplaceným penězům. Jen příkladem: štika po moldavsku - pár kousku štiky na trochu zeleniny (obyčejné čínské zeleniny ze zamražené směsi - černé houby, bambus atd.). Že by v Moldávii rostl bambus nebo černé houby? Na dotaz se obsluha jen divila, že to tak prodávají odjakživa a že neví proč se to tak jmenuje. Svou návštěvu hodnotím známkou 4 (z milosti) - už nikdy si nechci zkazit chuť a vyházet peníze oknem. Všem gurmánům přes ryby doporučuji si v létě zajet do nedalekého Staňkova u Chlumu u Třeboně pod hráz. Tam dostanete sice venku na platový talířek do zlatova udělané velké podkovy candátů, štik, sumců okolo 80 Kč a bude to pro vás zážitek NA CELÝ ŽIVOT. TAKŽE NEJEZDĚTE VYHAZOVAT DOŠUPINY, JEĎTE SI POCHUTNAT DO STAŇKOVA !!!
  • Jirka  - Dost dobrý
    Byl jsem v Šupině na podzim, rybí polévka jedna báseň a kapří hranolky neměly chybu, k tomu slušná plznička. Spokojenost.
  • Guest
    musím žíct,že jsem byla v létě v šupince a příjemně mě překvapila....jsem vegetarián...tím pádem bych neměla hodnotit restauraci specializující se na ryby,ale napoak.Musím říct,že mě jejich výběr bezmasých jidel mile a velice chutně překvapil :-)
  • Aleš
    Neprofesionální obsluha, malé porce a překořeněné ryby...
  • Guest
    Dobry den, docela mne prekvapuje, ze nikomu nevadi jak jsou ti kuchari obleceni, nemluve o tom ze nemaji cepici.
  • Provozní  - Reakce na poslední komentař
    Dobrý den, děkujeme všem za vaše příspěvky a komentáře. Samozřejmě si uvědomujeme, že každý má nárok na svůj názor. Rád bych reagoval na poslední komentář, který si tento člověk zjevně udělal podle dva roky starého článku a fotek. Během posledního roku, kdy vykonávám tuto pozici, jsem s panem majitelem a s našim týmem udělali plno změn týkajících se restaurace Šupina a Šupinka. Proto Vás vřele zveme k návštěvě našich restaurací, aby si každý udělal svůj vlastní úsudek. S přáním hezkého dne, David Čermák.
  • Guest  - 15.7.2008
    Dobrý den, večeře v téhle restauraci je mojí nejkrásnější vzpomýnkou na dovolenou v Třeboni a rozhodně nesouhlasím s názory nespokojených návštěvnů. Kateřina Plachá
  • Guest Míla  - Reakce na Mnoho povyku pro nic....
    Tak jsem si zajela do Staňkova pod hráz, dle doporučení pana Karla......... objednala si smaženého úhoře(měla jsem laskominu na candáta, ale nebyl jaksi v nabídce)................avšak lidičky pozor.........běžná porce vás přijde tak na 180-200Kč!!! Takže žádná láce a chuť??? Chutnal jako ryba smažená v těstíčku s trochou koření .........sedíte venku na lavicích, na plastovém tácku ryba, krajíc chleba, ubrousek a plastová lžička..........Staňkov mě zklamal..........příště jedu do Šupiny nebo Šupinky, snad tam na mě vybyde místečko u stolu a kapří hranolky ať se třesou :-))
  • Guest  - re:mnoho povyku pro nic
    Ja osobne jsem tedy z Prahy a do Trebone do Supiny jezdim uz pet let, obsluha je vyborana, rybu jsem nikde lepsi nejedla a za tu cenu bych si pomalu nedala v centru Prahy ani smazak. Chtela bych videt, co by pan rikal na restauraci ve Four Seasons, jestli je takovy gurman a jestli vubec vi, v jake cenove relaci se pohybuje luxus, ktery ocekava. Myslim, ze je trochu mimo misu
  • jaro  - dbgf
    Pri poslednej návšteve Česka na tohoročnú Veľkú noc sme navštívili reštauráciu Šupina v Třeboni a musím vyjadriť pochvalu najvyššej triedy za kaprie hranolky a plnenú panenku ktorú sme si objednali.Kuchyňa 100%,obsluha 100%,prostredie100%.Ďakujeme
  • Guest  - restaurace Kopretina
    Pokud by někdo dostal chuť na výbornou domácí kuchyni za slušné ceny, zajděte do restaurace Kopretina kousek od Bertinných lázní. Posedět můžete i venku a jídla jako filátka z pstruha s tymiánovým máslem a šťouchaným bramborem se špenátem a jarní cibulkou nebo vepřová panenka 3 dny naložená v zeleninovém mořidle s cibuládou a zápekaným bramborem jsou opravdu famózní....
  • jana  - Kopretina
    Dojem z třeboňských restaurací je víc než špatný. Těšili jsme se na skvělé ryby a řízky, místo toho jsme v restauraci Kopretina vraceli komplet dvě jídla i s polévkou. Obsluha nezná ani nejmenší základy servírování, umělec v kuchyni se zřejmě teprve učil. Příšerné, nejhorší zážitek! Přitom koncepce hotelu i restaurace je zřejmě dobře vymyšlená, ale personál aby pohledal.... Když jsme si šli spravit chuť do restaurace Rožmberská bašta, bylo to téměř stejné - jídlo i obsluha hrozné. Konstatuji, že nespokojených lidí bylo kolem nás víc. Bohužel, jenom my jsme se ozvali. Jestliže si objednávám jídlo, které bez přílohy stojí téměř 200,-Kč, očekávám i kvalitu včetně servisu. Brigádníci do restaurace, ani na plac nepatří!
  • J.H./CH  - Restaurace v Treboni
    Zacatkem zari jsme poprve ztravili nekolik malo dni v Treboni. Byli jsme navstevniky Bertinych lazni. Pred prijezdem jsme konsultovali tyto stranky a byli prekvapeni temi od sebe diametralne lezicimi komentari. Pochopitelne jsme navstivili i Supinu a Supinku (S+S), i Kopretinu, i Adelu v Bertinych laznich. Principielne jsme nebyli nikde zklamani. Obsluha pozorna, prijemna, kompetentni. Cenove S+S nejvyse (stejna, dobra, lahev bileho vina v Kopretine Kc 350.-, v S+S Kc 450.- napr). Pochopitelne je vzdy otazka, co ocekavame. Kazdy ma sve predstavy, ktere se mohou od jinych lisit. Jedine, co na nas negativne pusobilo, bylo, ze prakticky pokazde, i v pozdejsich vecernich hodinach, kdy jsme chteli mit trochu "romantiky" pro sebe, byly restaurace navstevovany i s rodinami, rvoucimi batolaty. Ale to je jiz jina kapitola.
  • Mike  - Sumec a štika
    Tak jsme dnes byli v restauraci Šupinka. Moc jsem se těšil na sumce, kterého jsem poprvé jedl ve Velkém Meziříčí a byl jsem uchvácen. Tehdy jsem jedl lahodné tučné rybí maso, které se rozplývalo v ústech. V Šupince jsem dostal pěkně upravený talíř, sumce s cesnekem, stouchane brambory. Chuťově jsem byl zklamán, bylo to spíš vysušené (kde je tučná sumčí kůže?), později jsem dokonce nabyl dojmu, že to chutná podobně jako kapří filé (když jsem si odmyslel cesnekovou krustu). Manželka měla štiku na liškách (přesný název si nepamatuji) a byla uchvacena, ale když jsem to ochutnal, přišlo mi, že hlavní zásluhu měla omáčka, kdežto rybi zaklad chutnal opět mdle, az jako file. Takže něco na té několik let stare recenzi bude. V Rybářské baště jsme si na stice pochutnali daleko více, ale sumce nemají. Na dotaz mi nebyli schopni říct, odkud ryby mají, jestli od rybářů nebo z velkoobchodu. To nechápu, u nás nikdo nestaví obchod (restauraci) na kvalitních dodavatelich. To za našimi hranicemi je to zaklad.
  • ota  - Peklo v Treboni
    Je 26.8. 2012 a dnes vecer jsem navstivil restauraci Supina v Treboni. Je to poprve kdy mi stoji za namahu, mozna opravdu jen proto, ze si uzivam odpocinku a relaxace po nemoci a mam tedy cas, napsat par radek a dat vedet jak dokonale dokaze jeden pitomec, a tim si nejsem opravdu jist kolik ma spoluviniku, poslat celou restauraci absolutne k ledu. Pred recenzi menu napisi jen: jsem kuchar, gurman a mam svou uspesnou restauraci, aby bylo vedet, ze neco o vareni jsem jiz pochytil ;-) Prostredi: zahradka na krasnem miste, nevkus nabytku a doplnku interieru je zdejsi specialita, vnitrni prostor nic utulneho, ale na rovinu, restauraci dela uspesnou kvalita jidla a hlavne kvalita obsluhy, takze nedostatek vkusu v interieru jde prehlednout. Obsluha: vporadku, mila slecna, restaurace byla obsazena z 20%, lepe by se hodnotilo za plneho stavu Predkrmy:1- Salat z rukoly, cherry rajcatek, sypany parmazanem, zakapnuty oliv. olejem a balsamikem. OK, zadna pecka, ale co rict, aspon nebyla rukola zvadla a na dochuceni nebylo vic fantazie...hm Kapri mlici na tymianu a bylinkovem masle: FAMOOOZNII! Tak proc mi kurva k tomu daj tvrdy pecivo????? Hlavni chod pro 2 os. (diky me diete) - Kapr na prirodno na bylinkovem masle: o cerstvosti? Tezko rict, kazdy vi, ze kapr je nejchutnejsi v obdobi od listopadu do unora, cerstvost??, grilovana zelenina: OK, dobra na skus, muze byt mnohem lepsi, staci pouzit dobry oliv. olej, trochu fantazie a dat si o trochu vice prace. A TED!!! 2 porce pazitkove bramborove kase, ktera mela vlasni chemicky vzorec. Byla totiz INSTANTNI!!!!!! Dalsi komentar neni nutny, je to dalsi duvod pro dalsi radoby restauratery, kteri si troufnou tohle pustit z kuchyne mezi lidi a jsou takovi frajeri, ze si mysli, ze to s byznisem nepohne. CESI NEDEJTE SE, NEJEZTE JAKO PRASATA, KDYZ UZ ZA TO PLATITE, RADSI SI PRIPLATTE A NEBO SE UCTE VARIT, VARTE SI DOMA A HLAVNE......NENICTE SI ZDRAVI!!!!!!
  • Anonymní  - šupinka-restaurace
    Miluji Třebon a samozřejmě ryby.Dala jsem si předkrm právě v restauraci ˇSupinka a musím říci že jsem se tak dlouho nenasmála.Předkrm ve velikosti pětikoruny.Tak jsem za tak velký předkrm zaplatila 100kč a rači jsem odešla.Hodně cestuji,ale to jsem v žádné zemi ani městě ještě nezažila.Takový předkrm se může podávat jen v čechách.
  • Anonymní  - :D
    Omlouvám se, ale co by jste si za předkrm přestavovala?? 30 Kg prase? Předkrm má 75g. :) Stačí se kouknout do jídeláčku gramáže mají všude uvedené..
  • Jana
    Na naší dovolené v Třeboni nám samozřejmě nedalo,abychom neochutnali nabídku ve "vyhlášené" restauraci.Když pominu vysoké ceny,tak kvalita jídla byla velice špatná.Odcházeli jsme znechucení a zcela jistě sem více nezajdeme.Co se týká obsluhy,tak ta tam je velice milá a profesionální.Nevím....třeba měl pan kuchař špatný den....každopádně nikomu nedoporučuji....
  • Polakova Eva  - Šupimka
    Dobrý den, v sobotu 8.3.2014 jsme navštívili restauraci Šupinku.Jídlo vynikající,obsluha svělá.Gurmánský zážitek. Nejvíce nás překvapila čistota na WC. Opravdu skvělé. Doporučuji
  • Jakub Sklenar
    Dobry den, vcera jsem navstivil restauraci Supina v Treboni, ve ktere jsem si na doporuceni obsluhy objednal dvouchodove menu. Musim bohuzel pripustit, ze jsem byl velmi zklaman. Polevka z hlivy ustricne , to byla takova normalni gulasovka, akorat misto masa v ni plavaly houby. Hlavnim chodem byl filet z candata peceny na rozmarynu, prilohou byly restovane brambory. Ryba byla cerstva, chutne pripravena, ale celkove nic, co bych povazoval za zazitek, spis takovy prumer. Tak jsem zaplatil i s pul litrem piva a drobnym tuzerem pro obsluhu 480,- a sel jsem do p.dele. Restauraci rozhodne NEDOPORUCUJI, skoda penez.
  • Anonymní
    To je mozny ze predkrm ma 75 g ale chtit za to pres kilo je prasarna. Cela ta radoby restaurace s vysokou gastronomii stoji za hovno.
  • Annie  - Šupina v třeboni
    S manželem jsme si naplánovali prodloužený víkend v Českém Krumlově a cestou jsme se zastavili do této vyhlášené rybí restaurace, já si dala úhoře na česneku, stál neuvěřitelných 450 Kč bez přílohy a něco tak hrozného jsem ještě nejedla, porce byla opravdu malinká, byl úplně bez chuti a nedosolený a celý plaval v tuku, opravdu nedoporučuji
  • Dana  - kapří hranolky
    Dobrý den, tak jsme navštívili restauraci Šupina a na doporučení známých jsme si dali kapří hranolky, jsou prý absolutně bez kostí! Jenže, naší známí opravdu neměli ani jednu kostičku, ale v naší porci bylo 12 kostí, jak to jen vysvětlit? Číšnice i číšník potvrdili, že by tam být neměli, ale nic víc se nedělo. Neměl by někdo z kuchyně nebo třeba vedoucí nám přijít tuto situaci vysvětlit nebo se omluvit? Já si myslím, že ano. Jinak je tam příjemně.
Komentářů (38)