RECENZE: Ambiente Pizza nuova - Praha
Čtvrtek, 28 Září 2006 00:00

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - PrahaSíť restaurací s logem Ambiente patří již řadu let k pražským „gastronomickým ikonám“. Někdo může říct, že to je kvůli neodolatelnému „eat as you can“ systému. Jiný zase, že díky kvalitě poskytovaných služeb. Jedna věc je „co se říká“, druhá osobní zážitek. Jako první v řadě jsem otestoval nově otevřenou pobočku Pizza Nuova. Najdete ji na Náměstí republiky. Podrobnosti a fotky v článku.

 

Lokalita

lokalitaJak jsem v úvodu naznačil, restaurace se nachází na Náměstí Republiky. Přesněji vedle obchodního domu Kotva. Podnik je umístěn do prvního patra a nabízí příjemný pohled do pražských ulic. Vlastně teoreticky, protože v současné době probíhá v okolí intenzivní výstavba nového obchodního centra. Dostupnost MHD je dostatečná, pokud přijedete autem, je možné využít nedalekých podzemních garáží.

 

Interiér

interierJe rozlehlý... Centrální části jsou zastavěny velkými stoly s osmi místy k sezení. Po obvodu prosklené části restaurace se nacházejí místa pro dva z druhé strany najdete studený bufet, kuchyně, bar, pec na pizzu a technické zázemí. Stoly i židle jsou kvalitní a dostatečně ergonomické pro případnou „eat as you can“ soutěž s obvodem vašeho pasu :-)

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 

Myšleno je i na nekuřáky a děti. Tedy lépe řečeno rodiny s dětmi. Ideální přehled o volných místech (nejen pro personál) nabízí světelná tabule s vyznačením obsazenosti. Ještě než vstoupíte do restaurace, můžete si pohodlně zkontrolovat dostupnost svého oblíbeného místa.

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 

Obsluha

obsluhaProfesionální obsluha zaslouží velkou pochvalu. Má návštěva začala u vchodu do restaurace setkáním s milou slečnou, která mi i přes „pasivní mód“ důkladně a s úsměvem vysvětlila jednotlivé možnosti volby menu, ukázala studený bufet. Řeknete si.. to je normální.. a já (stejně jako u recenze slovenského Tulipánu) říkám není. Záleží na intonaci, mimice a gestech. Být přirozeně příjemný není nic snadného. Stejně pozitivně se projevila i skupina číšníků a číšnic, která se starala o roznášení pokrmů. Ale o tom více v části nabídka.

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

 

Nabídka

nabidkaV Pizza nuova asi nikdo neočekává servírování chalupářského guláše. Standardní nabídka obsahuje širokou řadu těstovinových jídel a pizz. K dispozici je i studený bufet, kde najdete zeleninu, sýry, uzeniny, olivy a další pochutiny. No a jak je to s tou slavnou „neomezenou konzumací“?

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 

cenaPoutač na vchodových dveřích hlásá „Sněz co můžeš za 218 Kč. To zní lákavě, není v tom nějaký háček? Není. Máte možnost vybrat si z následujících  „typů konzumací“:


  • Jedno jídlo 145 Kč
  • Neomezeně ze studeného bufetu 218 Kč
  • Neomezeně pizza a pasta 218 Kč
  • Komplet menu 365 Kč
  • Nápoje jsou logicky zvlášť

 

Ochutnáváme

ochutnavkaJá jsem zvolil variantu Pizza pasta za 218 Kč a moje přítelkyně jedno jídlo á 145 Kč. K pití jsme si objednali čerstvý ledový čaj a točené pivo 0,5l – vše v ceně cca 39-49 Kč. Když k tomu přičtu závěrečnou kávičku, jsme na ceně 500 Kč. Alfou a omegou konzumace v Ambiente je kouzelný zeleno-červený tácek. Položíte-li ho zelenou stranou nahoru.. připravte se na „bleskový nášup“ :-)

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 

Eat... if you can :-)

V této části se musím omluvit, ale veškerá jídla budou prezentována pouze fotografiemi. Všechno, co jsem ochutnal splnilo a místy i předčilo mé očekávání (těstoviny byly akorát - al dente). Snad kromě tuňákové pasty... A malá rada případným konzumentům, zásadně nejezte okraje u pizzy, jsou syté a nezůstane vám místo na ostatní dobroty!

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

 RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

Drobnou nevýhodou pro fecení pokrmů je fakt, že nové porce jsou servírovány na stále víc a víc špinavý talíř. V polovině degustace jsem si musel zažádat o čistý. Proto ty výřezové multiFotografie :-)

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

Vzdávám to... dojídám poslední sousta a objednávám kávu.

 RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha

 

Káva

kavaVěhlasné Lamborghini si za zdejší úpravu rozhodně pochvalu nezaslouží. Pozornějším stačí pohled na čerstvě naservírované espresso a jeho „pěnu“. Je jasné, co to udělalo z chutí. Škoda... „Tahám“ za záchrannou brzdu a kávu ředím mlékem.

Image

Image

Image

 

Pohled do zákulisí

A abych nezůstal nic dlužen, přikládám dvě fotografie ze zákulisí výroby pizzy.

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

RECENZE: Ambiente Pizza nueva - Praha 

 

Verdikt

verdiktV Ambiente bylo dobře. Kvalitní obsluha dobré jídlo a v konečném součtu velmi dobrý poměr „výkon cena“. V době naší návštěvy – všední den poledne, byla restaurace relativně prázdná. Nedokážu odhadnout, jak se zaplní v průběhu večera. Když si odpustíte kávu a vystačíte si s jedním nápojem, vejdete se s rozpočtem do cca 250 Kč. A to je na „NO LIMIT“ konzumaci velmi solidní.

Nicméně musím konstatovat, že „systém funguje“.. normální člověk je v případě, že si v konzumaci nedává pauzy, velmi rychle zasycen a tak se v praxi žádné velké přejídání nekoná. Příjemné naopak je, že můžete během oběda ochutnat několik různých jídel. Záleží na konkrétních preferencích každého hosta. Za sebe mohu mluvit o velké spokojenosti. Ambiente Pizza nuova mohu doporučit k opakované návštěvě... tedy až na tu kávu..

 

Celkové hodnocení  6/10*

 

*Upraveno na základě návštěvy z 03/2008. Laciné složení pokrmů, snaha člověka okamžitě nacpat.  

 

Pizza Nuova La Verace Pizza Napoletana

Revoluční 1/655, 110 00 Praha 1
tel.: +420 221 803 308
fax: +420 221 803 309
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
web: www.ambi.cz

 

Líbil se vám článek? Zalinkujte ho klinutím na ikonku pro další čtenáře :-)   

Přidat komentář
  • Happy  - hmmm
    pizzu a dobře připravené těstovinky já též ráda ;-) pěkné prostředí a ta tabule s místama je vážně vychytaná ;-) díky za tip...
  • Markoff  - FUP?
    osobne nechapem nasadenie tychto ponuk v nasich krajinach, cakal bych fair use policy v podobe nemoznosti delit sa o svoje jedlo s inym a nemoznost zabalit si jedlo domov, lebo inak vazne nevidim dovod preco nezaplatit 218Kc a nenajest sa s dalsimi 2-3 ludmi postupne pizze alebo si odniest domov 2-3
  • Ondřej  - tloušťka těsta
    jak to vypadá s tloušťkou? na fotkách mi přijde docela tlustá, okraje jsou kapitolou samy pro sebe.. sebelepší chuť mi naducaná pizza dokáže vždy zkazit. s tou kávou j eto škoda, to mají rozbitý pressovač? jinak doporučení - miyabi (www.miyabi.cz) - japonská restaurace, kromě obvyklého jídla tam mají i cenově zajímavé menu a můj poslední objev - křížem krážem (krizemkrazem.com) - chuťově výborné, ceny více než příznivé (na webu sic trochu neaktuální, hlavně u piva :)
  • skip
    Přidávám se k velmi pozitivnímu hodnocení. V Pizza Nuova jsem byl zatím jen jednou, asi před dvěma měsíci, ale rozhodně mám v plánu návštěvu opakovat. Mohu zodpovědně říci, že lepší pizzu jsem v Praze nejedl, těstoviny jsou báječné, obsluha fantastická a množství jídla vražedné. Když jsem byl na návštěvě já, měli zajímavou "akční nabídku" tzv. DOC degustační menu, kterým jsem se nechal zlákat před nabídkou standardní (tu si dávali přátelé, takže jsem tak jako tak nebyl o nic ochuzen). Toto menu se skládalo z pokrmů připravných výhradně ze surovin s kontrolovanou kvalitou původu (DOC). Bohužel už si nepamatuji přesné názvy pokrmů, ale první chod byl talíř s oddělenými menšími porcemi špaget s omáčkou z rajčátek, masové taštičky a rizoto s bílými lanýži. Druhý chod pizza s mozzarelou di buffala, čerstvou bazalkou a rajčátky, třetí telecí steak s olivovým olejem a bruschettou a jako sladká tečka jakáasi mléčná pěna, zalitá čokoládou. Cena menu byla 495,- Kč a já potřeboval nejen presso, ale i skleničku Amaro Ramazzotti, abych byl schopný vstát a odejít :)
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Re: Ambi
    Ondrej: Testo na pizze je tenke. O tloustce lze mluvit pouze u okraju. Jinak diky za tipy! :-) skip: S chvalou souhlasim. Co se tyce DOC menu, vim o nem. Dokonce jsme nabidkovy letak vyfotografoval, ale z nedostatku "mista" uz na nej v recenzi nezbylo misto. Jak nad tim premyslim, zkusim ho sem vpasovat:) Markoff: FUP neexistuje. Zde se hraje na "moralku hostu" a domnivam se, ze v teto "tride" podniku to plne postacuje.
  • spage
    ja taky myslim, ze s moralkou by nemel byt problem jinak vybornej tip a budu muset vyzkouset
  • Markoff  - FUP
    no neviem, mne to zase nepride byt ako ziadne zneuzivanie 218Kc a dostanem za to trebars 3 pizze, ktore sudiac podla fotiek nevyzeraju nijak extra, ale ako obycajna zakladna so smiesnymi vyrobnymi nakladmi ktore v tej cene zaplatim kludne 6-10x, zvysne pokrmy si netrufam hodnotit, vyzeraju OK, ale pizz som jedol uz docela dost abych vedel povedat ze to na obrazku nie je nic xtra, hlavne to setrenie robenim gramaze na krajoch je trapne
  • Markoff  - FUP
    este dodatok k FUP a moralke, ono to s moralkou nema nic spolocne je to len sucha ekonomika a vyrobne naklady, naozaj nevidim dovod preco si pizzu nedat na polovicu a potom si neobjednat dalsiu, nedavaju mi ju snad zadarmo, platim za nu to mate ako s Hot Dog combo v IKEA kde dostanete za 20Sk hotdog + neobmedzeny napoj, ono je to docela pekna cena ked vezmete ze na ulici stoji taky bezny hotdog 15Sk, tak aj ked to vezmem len sucho hotdog z ulice za 15Sk + neznackova limonada 2L za 5Sk (chcem vidiet kto by zvladol dva litre) tak stale som na 20Sk s beznymi cenami, o tom ze vyrobna hodnota hotdogu je x-nasobne nizsia, detto malinovky nema zmysel hovorit, takze ak by sa podelili o tu malinovku aj dvaja ludia a kazdy z nich vypil extremne dva litre stale na tom nikto neprerobi detto pizze za 218Kc, nemam problem si kupit obdobne pizze za 100Sk co vychadza zhruba na nejake 3 pizze za danu sumu a to sa nikto nepotrebuje chvastat neobmedzenym vyberom, takze ak sa nim niekto chvali a potom beriem v potaz vyrobnu hodnotu tych pizz tak bez toho aby na tom prerobil mi ich moze kludne narobit aj 5 a stale na tom bude mat zisk a vazne si viem zase pomerne tazko predstavit ako nejaka dvojica zje 5 pizz, prirodzene ak by to zacal zneuzivat vacsi pocet ludi tak nie je problem nasadit FUP takze nevidim nic nemoralne na tom vyuzit akciu na ktorej beztak zarabaju a maju to oni velmi dobre spocitane, takze moralku by som sem vazne netahal, bud sa bavime o peniazoch alebo sa bavime o moralke
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - FUP a realita
    Vubec nepochybuji o tom, ze Ambi na cele veci vydelava penize.. konecne proto restauraci provozuji. Eat as you can system je jednoducha rovnice. Prumerny jedlik samozrejme zapada do "business planu".. a takovych je vetsina. Ano..obcas prijde maniak, co sni pul kila parmske sunky a tricet deka parmezanu.. Tomu se "no limit bufet" vyplati.. Ale tohle jsou drobne vyjimky:) Tim, ze do takove restaurac vstupuji.. akceptuji zdejsi podminky a uprimne by me vubec nenapadlo se o jidlo delit.. Rekneme, ze 218 Kc funguje jako urcita varianta "vstupneho".. Jeden vejde.. druhy ceka venku.. Tezko se budete v pulce predstaveni stridat... Jinak porovnavat cenu pizzy v obchode.. a jidlo v pekne restauraci s obsluhou na urovni dost dobre nelze.. Musite pocitat s pridanou hodnotou, kterou doma nemate..
  • Markoff  - FUP
    aka cena pizze v obchode, za akciovych 96Sk alias cca 73Kc si zozeniem pohodovu pizzu v slusnom utulnom podniku okolo ktoreho chodim kazdy den do prace (Fresco, Stefanikova, BA), navyse viem o dalsom ktory ma take ceny neakciove a robia tam naozaj chutne a dost velke pizze (Ari, Tobrucka, BA (89Sk standardne pizze jednotna cena, velke na nezjedenie za 159Sk, ich gramaze si netreba vsimat), cca 50m od vyhlasenej pizzerie Pizza Mizza, BA) Bratislavske pizzerie sme rozoberali trocha tu: http://www.ambience.sk/luigi-pizza-donaska-ako-to-nerobit ked bych porovnaval ceny pizz z obchodu tak ten podnik padne uplne na hubu, kvalitna Ristorante ktora je naozaj dobra a chutna stoji smiesnych 55Sk alias 42Kc a povedal bych ze je pomaly porovnatelna s tym co ponukaju (aj ked cerstva je cerstva ale u Ristorante neplatite aspon za balast na okrajoch (vid tie zmrsene chlebove okraje, ktore vam spravia gramaz za ktoru platite aj ked ju vobec nezjete)) jedine co na tej ich pizzi vidim je kvantum rajcinoveho zakladu poliateho syrom a okolo obrovske kraje ktore nezjete, ked uz sa nazyvaju pizzeriou tak by sa za tie ceny mohli naucit robit aspon pizzu uprimne nevidim nic nenormalne u tak spolocenskeho jedla ako je pizza dat si ju s niekym na polovicu a pripadne objednat dalsiu pizzu a dat si ju znova na polovicu, takze asi tolko k nejakemu nezmyselnemu striedaniu, ale chapem ze snobom co jedia pizzu zasadne s priborom to musi pripadat nemiestne
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - FUP a realita II.
    Myslim, ze se tu preme zcela zbytecne. Nerikam, ze v Ambi delaji nejlepsi pizzu. Kdyz chci vynikajici pizzu jdu do [URL=http://gurmetklub.cz/recenze-la-fontana-kladno.html]La Fontany[/URL] a za 90 Kc mam "delikatesni kolo do vozu":) Ambi je specificky podnik s urcitym modelem, ktery funguje a cas od casu stoji za navstevu. Navic "no limit" probiha tak, ze po restauraci chodi cisnici a nabizeji vzdy standardne pouze jednotlive porce. Tedy ctvrt pizzy, naberacku testovin apod. Vsimaji si pouze hostu s "kouzelnou" cerveno-zelenou kartickou. Kdo ji nema - nema "no limit"...nic nedostane.
  • Guest  - XXX
    Nejvetsi zasluhu na kvalite a vzhledu ma prave Francesko D´elia a nikdo v Ceske Republice nedokaze docilit takove kvality jako on.Bohuzel je to cele o penezich a obchodu,ale alespon Cechačci konecne ochutnali tu pravou italskou pizzu.Hodne stesti.:)
  • Milly  - Par pripominek
    Bylo by fajn, kdyby autor recenze spravne testovanou restauraci pojmenoval. Jmenuje se Pizza Nuova, nikoliv "Nueva", coz by bylo spanelsky. Kdyby se preklepl jednou... Ohledne kavy - to musel mit pan recenzor asi pech, protoze Ambiente dela jednu z nejlepsich kavicek, alespon v jinych svych restauracich. Nicmene, vypadek kvality by se samozrejme stat nemel. Panu Markoffovi bych doporucila, aby se sel najist do bufetu v Ikee nebo na ulici a nevstupoval do restauraci urovne Ambiente, nebot k nim evidentne jeste nedospel. Opravdu nevim, proc se zajima o podobny podnik. Asi ho zaujala nabidka All you can eat, protoze mysli jen v mnozstvi jidla a sume penez.
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Oprava nazvu
    Diky za opravu! Celou dobu si toho nikdo nevsiml. Jinak kava byla opravdu udesna!! Obrazek mluvi za vse..
  • ečko
    Dnes jsme navštívili tuto resturaci a jsme mile překvapeni.Vřele doporučuji.Co se pokrmů a obsluhy týče-skvělé!! Zvláště pro obsluhu 1A
  • Guest  - zmena
    To vse je z lonskeho roku,tak tam zkuste jit ted a hodne si vsimejte.Vse se zmenilo.Starsi sympaticky italsky pizzar je pryc,akorat ho vyuzili ajidlo co je tam ted se radikalne zhorsilo.Uz to neni,co to byvalo...Chodim tam,da se rici pravidelne a zmena je znat.Ale preji hodne uspechu.V.P.
  • agenda
    Minulý týden jsem na doporučení známého návštívil restauraci Pizza Nuova a nemohu jinak, než poděkovat za úžasně strávenou hodinu a půl v obklopení příjemného personálu.Nejenom že jsem se cítil báječně, o dětech jsem díky dětskému koutku nevěděl, ale hlavně jsem se konečně v klidu a dosyta najedl, díky originálnímu způsobu stravování.Musím také podotknout, že výborná je i káva a snad domácí pralinky, které jinde v Praze asi nenajdete.Těším se na příští návštěvu a všem vřele doporučuji....s pozdravem T.P.
  • Lojza  - pizzu mají strašnou
    Pizza je téměř nepoživatelná. Jak zde již někdo trefně poznamenal, vyznačuje se pouze spoustou rajčatového základu a tlustým okrajem, který je povětšinou spálený. Za 180 naprosto o ničem, poměr cena/výkon tragický. Co se týče pizzy nemá tento podnik např. v porovnání s Rugantinem naprosto šanci obstát.
  • RK  - Těsto na pizzu
    Jen abych vysvětlil ty tlusté okraje, které, jak tady někdo poznamenal, není radno jíst neboť strašně zasycují. Jedná se o neapolskou pizzu, která nemá v našich krajinách obdoby. Jiná pec, jiné složení těsta, jiná výroba. Těsto je z neapolské mouky a musí se připravovat nejméně 5 hodin předem. Musí být v utažených bochánkách uchováno v chladu až do vytvarování placky a upečení. Placka ce nemůže tvarovat nějakým točením nebo válením, ale postupnými otáčivými pohyby. A teď to hlavní. V peci, která nikdy nevyhasíná je teplota 450 - 500 stupňů a pizza je hotová za necelou minutu. Někdo může opravdu namítnout, že jíst okraje je celkem zbytečné, ale mě činí nevýslovné potěšení si dát samotné, čerstvě upečené těsto polité EV olivovým olejem a nemusím sníst tunu pizzy a pasty, kde stejně při ochutnání šestého, či sedmého druhu nemohu cítit již žádnou chuť, aniž bych používal nějaký neutralizátor (třeba zázvor). Poprosil bych lidi, kteří hledí hlavně na finance a porovnávají neapolskou pizzu s pizzou ze supermarketu, aby se zdrželi vstupů na portály tohoto typu, nemají totiž ani páru, co je to si pochutnat. Radek
  • Kaja
    Jenom malou poznamku. V "Nuove" nejde" o italskou pizzu jako takovou ale o Neapolskou. A to je sakra rozdil. Ano Francesko je pizzu naucil a pak bohuzel odesel...ale myslim si ze to zvladaji slusne. je jasne ze cech pro to nebude mit takovy cit jako ital. A jenom bych neco chtela podotknout k dnesni kritice zminene restaurace v LN. Je az moc prehnana...Ta slecna nevim jestli vi o cem mluvi.,.ale prijde mi ze asi ne..kdyz toto dokaze napsat.
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Pizza Nuova
    Kaja: Hodneceni, ktere se objevilo z LN tento tyden plne odpovida soucasnemu stavu Pizza Nuova. Vyse uvedeny text je ze zari 2006. Ja jsem byl v PN naposledy v tomto breznu a byla to mizerie... :((
  • Guest
    Byla jsem, nejsem nadšena.Na rozdíl od Vás mi nikdo nic nevysvětlil, takže zmatky, jídlo předražené, nic moc.Parkování OK, personál netečný.Někdo z nás dvou nepřišel v pravou chvíli.Jo - bufet nic moc - u dálnice v Itálii a Rakousku mají lepší, a také u nás v Melikaně.Tak nevím...
  • Guest  - Ambiente
    Nemohu s Vámi souhlasit,jídlo i kvalitu obsluhy jsem si vychutnal,i ke mně byli příjemní a ochotní,ač nejsem žádným redaktorem či žurnalistou. Byl jsem zde již několikrát a to i letos.Dokonce nutno podotknouti že i mí Přátelé ocenili a pochutnali si takže třeba letošní narozeniny se je chystám uctít právě tam,a i oni se sem vrací. A aby jste věděli nestydím se zde ani podepsat pod svuj názor,jediné co je myslím zbytečné je cea nápojů. Martin Krchov
  • Dolores  - Recenze
    Je to tam Fajne a zítra jdu na véču....:-)Jak se řiká .Podle každého..vkusu......Dobrou chut všem.....BTV:Komu se tam nelíbí tak at tam jednoduše nechodí...:-)
  • Mirka
    S priateľom sa do Pizza Nuova vždy radi vraciame..príjemné prostredie i obsluha..výborné jedlo..chodíme do všetkých Ambiente, ale úplne naj naj naj je Brazílska..je to zážitok stráviť tam večer..vrele doporučujem..AMBIENTE je proste jednička..ďakujem za ne..ste skvelííííí
  • bety  - Názor
    S jídleme a pitím jsme byli spokojeni. Méně už s obsluhou, na kterou jsme museli čekat z kraje asi 15 minut. Pizza, gnocchi i dezert byly moc dobré.
  • Cornero  - spokojenost
    S pritelkyni tam (a i do jinych ambi restauraci) chodime uz nekolik let a stale je to jedna z nejlepsich italskych restauraci s cenama v mezich kdy to i my pracujici studenti utahnem. Cena pred lety stoupla a jeden cas nedavali ke stolu syr coz sice neni samozrejmosti ale clovek si na to navykne. Co se mi libi je uziti kvalitnich ingredienci. Jednoducha pizza margherita ktera je ve vetsine pizzerek uplne mdla uzitim nekvalitnich rajcat tady chutna tak jako mi chutnala v Neapoli v miste sveho puvodu a je to dane hlavne kvalitnim rajcatovym zakladem. Pokud nekdo srovnava tohle s mrazenou pizzou a srovnava naklady na vyrobu tak at sem radsi uz nic nepise protoze ze sebe dela ignoranta. Co se tyce obsluhy tak ani jednou za cca 10 navstev nebyl sebemensi problem. Obsluha byla vzdy prijemna a usmevava. Nekdo namitne ze jde do restaurace kvuli jidlu ale radsi se najim v pratelskym prostredi nez nekde kde si pripadam jak nezvany host. Jedina vec ktera me rusi dlouhodobe jsou sedacky bez operadel ze kterych me po hodine zacnou bolet zada.
  • Cornero  - Dodatek
    Jeste jsem chtel dodat ze samozrejme existuji jeste vymakanejsi italsky restaurace jako treba Pagana ale tam uz zabrousim vzhledem k cene za veceri jen pri opravdu slavnostnich prilezitostech.
  • martin kluka  - česká kvalita jídla i obsluhy
    V této restauraci jsem byl zkušebně 2x. Vždy po předchozí rezervaci.K obsluze : 1. návštěva: uvítání, usazení OK. Navzdory objednávce full menu nám nosili pouze těstoviny, po 2 urgencích přišel čas i na pizzu. Frekvenci bych čekal vyšší. Placení OK 2. návštěva: po 10 min čekání u vchodu na usazení ( 1 metr od nás si nerušeně povídala obsluha)jsme si sedli k rezervovanému stolu. Po 5 min. dorazila velmi zamračená uvaděčka, co tam děláme ? Po vysvětlení odešla. Na objednávku jsme čekali 30 min. !! Obsazenost restaurace byla asi 10 lidí a 15 číšníků (zřejmě učňové),kteří chystali pěkně pomalu okolní stoly. Abych nezapoměl, u studeného bufetu se pohybovala ukrajinská uklizečka, která si smeták nonšalantně opřela přímo o bufet,tedy 5 cm od jídla. Nutno dodat,že bufet byl zcela vykradený a chybělo v něm 80 % slibovaných ingrediencí. Po 30 min. jsme už ztratili trpělivost,protože jsme vyvolali zájem pouze 2 kuchařů,kteří nás nepokrytě očumovali. Při placení se servírka vypařila i s naší kreditní kartou a vrátila se za 5 min. Velmi se divila,proč si nechceme dát nic k jídlu. Kvalita jídla :1.návštěva: málo muziky za hodně peněz. Strategie 98 % mouky, těstoviny suché a nedovařené (nikoliv al dente), pizza suchá, chuťově nevýrazná, max 3 druhy,studený bufet OK. Placení OK. 2. návštěva: dali jsme si pouze aperitiv, po 30 min. nás přešla chuť čekat další hodinu na jídlo, studený bufet tristní včetně hygieny. Závěr: Italskou kuchyni na opravdové úrovni najdete spíše v Grossetu, nabídka Eat as you can je zde spíš pro fanoušky suchých nudlí a pečiva. Obsluha si ,jak je v Čechách zvykem, vybírá,koho chce obsloužit a kdy. Opakovat určitě nebudu a nedoporučuji, jedná se o největší propadák sítě Ambiente
  • Dušan  - obžérství
    S přítelkyní jsme navštívili restauraci minulý týden. Byli jsme opravdu velmi spokojení. Dokonce si nás číšník sám usadil. Za cenu cca 300 jsem snědl jídla min za 500, při nějaké degustační akci. Jelikož mají spoustu předkrmů a dezertů přímo na pultu k vidění, neodolal jsem a pokračoval dál! Snad nikdy jsem toho nesnědl tolik . Děkujeme, byl to příjemně strávený večer.
  • Klára
    V Ambiente jsme byli s přítelem - Italem. Objednali jsme si oba pizzu. Pizza rozhodně neapolská není, i přestože to zde tvrdí, oba jsme se na tom shodli. Italská pizza se nelpřilepuje na talíř, ta v Ambiente ano. O těstu ani nemluvím - nechutnalo nám. Rozhodně jsou v Praze lepší pizzerie - a hlavně levněvjší. Margherita zde stojí 190,- kc. Jediná věc, která zasluhuje pochvalu, je obsluha, která je opravdu profesionální. To, co nás ale překvapilo asi nejvíc, byla nějaká zvláštní přiážka, která nám byla naúčtována (asi italské coperto?). Takže jsme si vůbec nepochutnali a odcházeli jsme nespokojení - za 2 pizzy, neperlivou vodu a pivo jsme zaplatili 590,-kc... Určitě už se sem nevrátíme.
  • Simaaja66  - nestačím se divit..???..:-D
    Abych to na poprvé nepřehnal a nebyl hnedle vyřazen pro vulgarity. Některé příspěvky, tedy zejmená uživatele Markoff jsem vůbec nepochopil. Co jsem však z jeho příspěvků pochopil je, že v Pizza Nuova nidky nebyl, nebo se pletu? A hodnotit pizzu podle vzhledu...no to jste teda machr. Vsadím se, že vůbec nemáte páru, co je to vlastně pizza Nepoletana. A vaše srovnání s mraženou pizzou ze supermarketu zavání silnou absencí inteligence. Já sám jsem v Pizza Nuova ještě nebyl, ale znám téměř všechny ostatní podniky Ambiente a patří k mým nejoblíbenějším. Rozhodně návštěvu Pizzy zařadím do svého programu v nejbližších týdnech. No, jsem se nechal trochu unést. A jen tak mimochodem, srovnavat Pizza Nuova s restaurací, kde je denně v menu ze 4 jídel smažený sýr, dále francouzské brambory a kuřecí s volským vokem....to promiňte, ale vy víte o gastronomii asi tolik co já o jaderné fyzice..:-D
  • Kajčule  - přehnaná kritika
    Jak tu čtu ty komentáře tak trochu nechápu já jsem byla nadmíru spokojená a zabodovalo mimo jiné i prostředí a velmi příjemný personál :-)Myslím že někteří lidé nemají nic jiného na práci než vše kritizovat no jo češi pořád si budou na něco stěžovat i kdyby jim mazali med kolem huby a to doslova zdravím krajany :-)))
  • Veronika  - Spokojenost
    Je to cca 14 dni Co jsme zde byli na veceri. Prvni vec jsou jiz dvojnasobne ceny za degustacni menu. Ze zacatku nosili casto, pak uz delsi intervaly a prevaazne testoviny. Nebo pizza ale stale stejna. Jidlo chutne a obsluha mila. Urcite bych vyrazila zas
Komentářů (34)