Novinka: RECENZE 2.0 - jinak, lépe, spolu
Středa, 02 Květen 2007 18:15
Image

 

První narozeniny

narozeninyDnešní den je tomu přesně rok a den, co se zreplikovaly DNS záznamy a doména GurmetKlub.cz ožila prvními články. Od té doby se mnohé změnilo. Kromě téměř dvouset publikovaných článků stránku změnily vzhled (ukázka na konci stránky) i hosting. Pro mě bylo posledních 365 dní ve znamení nižší průměrné délky spánku a poznávání nových velmi zajímavých lidí :-)

Druhý rok ve znamení „jídla a pití“ je zahájen. Těším se na každý nový zážitek a zkušenost, o které se s vámi, zde na půdě GurmetKlubu, budu moci podělit. Pro mě to znamená nikdy nekončící nutnost sebevzdělávání a to nejen v oblasti gastronomické, ale i fotografování a kvality psaného textu. No.. ale je to krásná nutnost :-)


Recenze 2.0

recenze 2.0Abych dostál myšlence klubu, společenství přátel dobrého jídla a pití, dovoluji si vám představit žhavou novinku – Recenzi 2.0. Příbuznost s fenoménem web 2.0 a sociálními sítěmi je záměrná, ale zdaleka ne úplná. Hlavní myšlenkou Recenze 2.0 je setkávání lidí společných zájmů při recenzích restaurací, kaváren a jiných akcí.


Jak to funguje?

O chystané akci budu informovat emailem*. Ten bude obsahovat následující informace:

  • Den a čas
  • Přibližnou lokalitu (část města)
  • Cenovou kategorii podniku
  • Typ podniku (kuchyně, kavárna, restaurace)

* V rámci zachování objektivity není možno sdělit přesné jméno podniku.

Kdo bude mít zájem se recenze zúčastnit, na email odpoví a tím provede rezervaci. V návaznosti na to objednám potřebný počet míst v cílové „destinaci“. Optimální počet účastníků se dle velikosti a zaměření podniku bude pohybovat mezi 4-8 lidmi.


Diskuze nejen o jídle

jidloBěhem večera (nebo i jiného času) bude probíhat živá diskuze na nejen gastronomická témata :-) Můžeme se pohádat, zasmát, vymyslet něco nového. Každý účastník dostane degustační list, do kterého může zaznamenat své připomínky k jednotlivým hodnoceným kritériím. Tyto budou následně uvedeny v recenzi.


Jak se přidat?

jak se pridatSpolutvůrcem Recenze 2.0 se může stát kdokoli z vás. Kdokoli, kdo má pozitivní vztah k jídlu a pití. Každý, kdo dokáže ocenit dokonale připravený pokrm z nejdražším ingrediencí, stejně jako křupavý chleba se sádlem :-) Jedinci libovolného věku, otevření novým poznání, prostě všichni čitatelé těchto stránek :-)

Image
 

Join Recenze 2.0

Stačí poslat email na adresu ondrej(zavinac)gurmetklub(tecka)cz s předmětem:

RECENZE 2.0

Ten by měl obsahovat v několika slovech či větách zdůvodnění co od RECENZE 2.0 očekáváte. Přidat můžete Vaše chuťové preference. V nejbližsí době sechystají recenze výhradně pražských podniků.

Těším se na první společnou recenzi v duchu GurmetKlubu :-)

Ondřej 

 

Starý design stránek

 

Image

 

Líbil se vám článek? Zalinkujte ho klinutím na ikonku pro další čtenáře :-)

pošli na vybrali.sme.sk
Přidat komentář
  • Lunruj
    tak starý design jsem až doteď neviděl musím říct, že bych uvítal menší hlavičku - přece jenom zabírá dost velkou část stránky mimochodem zanedbáváš moje oblíbené téma - čajíky, tak to koukej napravit ;-) nebo nějakou pěkně odstrašující test junkfood recenze - no asi se nepřidám, nemám na to čas, musel bys recenzovat v šumperku, taky nevím, jestli bych to dokázal pěkně popsat (možná tak dobro - ujdo - hnusno :-D)
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Hlavicka
    Lunruj: No vidis. Mas moznost videt tu "vysisovanou" nadheru ze zacatku GK:) Caje.. to je vecna otazka.. neco maleho ale chystam. JunkFood.. uz je take na poradniku. Az me vitr zafoukne do Sumperka, necham si od tebe udelat exkurzi po mistnich gastrozarizenich:) PS: Hlavicka je opravdu lehce prerostla. Rozliseni 1280x1024 je pro zobrazovani idealni:) Ale ne kazdy ho ma k dispozici. Nicmene i na nejrozsirenejsim 1024x768 jsou stranky akceptovatelne.
  • Guest
    Hlavička je nesmírně důležitá, dělá webu "ksicht".
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Hlavicka II.
    Guest: Tak to myslim chapu:) Velky oblicej snad jeste neznamena osklivy oblicej ne?:)
  • matesola  - Happy Birthday
    Gratuluji a přeji do dalších let vše nej :) Zároveň prohlašuji, že bych se rád stal občasným členem týmu a uplatnil v navštívených podnicích svůj pozorovací talent 2.0
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Talent 2.0
    Matesola: Diky za prani:) Na Vasi obcasnou aplikaci pozorovacich procesu 2.0 se moc tesim! Konecne na Vasem webu je zrejme, ze vytrvale pracujete na verzi 3.0b :-)
  • Hydraulik  - Všechno nej
    Do dalších roků Našeho Gurmetklubu.Sakra ten čas letí a utíká. Přeji mnoho dalších recenzí,článků,diskusí,dohadování apod.A trpělivost s diskutujícími neboť i slabší mají zde své místo.(ostatně také musí jíst) Do dalších let přeji jen to nej.Zdraví Hy
  • Shadowalker  - Hodne stesti, zdravi...
    ...krasnych fotek, smelych recenzi a posimranych chutovych bunek!
  • Lunruj
    k hlavičce - guest: no já nevím, velký, nateklý? ;-) a k šumperku: no, stejně bych neporadil, já moc po různých restauracích a jiných zařízeních nechodím... ale kdybys chtěl vědět, kde mají čokoládu se 70% kakaa za 20 Kč ;-) PS: chystám se zkusit thajsko za 10... ten recept se mi líbí
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Recenze 2.0
    Hydraulik: Diky za prani, podporu a samozrejme i "prihlasku" do Recenze 2.0 :-) Tesim se na setkani! Shadowalker: Diky! Kazda z Vami jmenovanych kategorii si zaslouzi maximalni peci:) Lundruj: Cokolada ze 70% kakaa za dvacet?:) hmmm Jinak thajska desetiminutovka ja moc fajn, ale musis mit specialni korenici pastu:) Maji ji na [URL=http://fairove.cz/]Fairove.cz[/URL]
  • Martin Žufánek  - Já chci do klubu !
    Výborná myšlenka, ta Recenze 2.0 ! Jaká to jen škoda, že to mám do Prahy 300 km. Pokud ale budete plánovat degustace v moravských podnicích (Brno, Uherské Hradiště, Zlín atd) hlásím se do první linie ! ;)
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Mimoprazsti
    Martin Zufanek: Ono dojde i na Moravu, to jsem si jist:) Je to jen otazka casu. Brno je vyhledove velmi realne. Takze neodkladejte "plnou stolni".. budete ji potrebovat :-)
  • ptiger  - našení
    jsem nadšen, někdy bych šel, jsem strašně mlsný, relativně náročný,rád jím a bydlím v Kladně :)
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Nadseni II.
    ptiger: I ja jsem nadsen. Jako "kladenak" dvojnasob:) Poslete mi prosim jeste email (info viz clankek).
Komentářů (14)