FOTORECEPT: Pekelný nášup – podávejte s krucifixem
Úterý, 17 Červenec 2007 00:00

FOTORECEPT: Pekelný nášup – podávejte s krucifixemNa začátku byl potrhlý recept, který postupem času zdegeneroval v pokrm podivuhodný, temný a bezcitný. Všeobjímající temnota je svědkem skonání všeho chutného a ušlechtilého. Obnažené torza pokušení uboze trčí z jezera zatracení. Co se děje pod hladinou si netroufne odhadnout ani zkušený exorcista. Přichystejte si sklenici svěcené vody, naleštěte krucifix a račte vstoupit.

 

Zahaleno tajemstvím

nuzKdo čekal přesný výčet ingrediencí a pracovní postup, musí si počkat. Když vám z fotoaparátu vyskočí níže uvedená fotografie, nemůžete k ní jen tak přihodit půl stránky textu a poslat „to“ dál. Proto se s vámi dělím o pochmurný a do jisté míry šokující zážitek, který ve mně v pátek 13.7. zanechala příprava tohoto pokrmu...


Hádanka

fotoPro všechny nepověrčivé, dostatečně otrlé dobrodruhy je tu speciální hádanka. Co je  fotce? Na konci týdne přidám přesnou recepturu... do té doby je to jen na vás..

 Image

 

CO JE NA FOTCE?

 

Líbil se vám článek? Zalinkujte ho klinutím na ikonku pro další čtenáře :-)

pošli na vybrali.sme.sk
Přidat komentář
  • Magda  - Hranolky
    zaražené do sklokeramické desky? Nic jiného mě nenapadá :-)
  • Kuba2  - Hranolky
    ale s čím?
  • Jan Kadlec  - Tip
    Připomíná mi to kosti v polévce... Vývar s kostmi v talíři?
  • kryl.info  - zebirka?
    vypada to na nejake kosti - nejsem reznik, takze tipuju zebirka? ,-)
  • Milan Kryl - kryl.info  - nebo jeste jeden napad
    nemohlo by to byt jeste neco se skorici? :)
  • Iva
    trčící kosti z pekelné omáčky
  • matesola  - Můj tip
    [I]Na začátku byl potrhlý recept, který postupem času zdegeneroval v pokrm podivuhodný, temný a bezcitný.[/I] Tak to může být jen prdelačka se skořicí :)
  • DolceVita  - Že by pekelný nápoj
    Nejlepší Luciferovo červené víno svařené v pekelném kotli s čouhajícími žhavými pruty skořice :-) Lázeň pro všechny hříšné duše :-)
  • Julie  - Ďábelská kombinace
    Je to určitě zbytek toho úžasnýho vývaru, který jsme tu minulý týden tak obdivovali a do kterýho si Ondrovi kamarádi típali svoje nedokouřený cigára :-)
  • pixy
    Musim přiiznat, že první, co mě napadlo, bylo: to je negativ... Ale v negativu je to vyblitě modrý, to nemůže být ani jídlo. ;) Ale ta tortura mně zaujala. To bude něco s típaním, resp. nořením do žhavého. Taky by to mohly být nějaké čokoládové hoblinky či co. Každopádně bych tipoval na rozpouštění čehosi zmraženého na čemsi horkém :)
  • Guest
    Stejně jako Pixy jsem to v Photokrámu Ctrl+I, s podobným závěrem. Skořice to asi není, ta je stočená do trubiček. Zde něco křehkého buď taje a nebo se rozpouští, ale třeba pouze se noří do vizkozní lázně. Ty ostré hrany bych na jazyku dlouho mít nechtěl, ledva že by brzy sladce roztály? Kdyby nešlo o web stránky o jídle, hádal bych na něco špatně oholeného z dermatologie. Nechci tu zacházet do nechutných detailních hypotéz. ;-)
  • elisha
    skorice zabodana do dabelsky nasvicenyho cappucina :)
  • marcela  - teda na první pohled
    je vidět, že to je něco hodně zvětšenýho, tak buď to budou useklý nožičky nějakýho osmahnutýho brouka, který je ponořen ve vínové omáčce, z které mu koukají jenom ty useknutý nožičky, nebo by to mohl být nějaký nápoj třeba třešňové daiquiri z kterého čouhají stopky od třešní, nebo temná Bloody Mary- kterou někdo oflamboval a to co kouká nad hladinou jsou zbytky bambusových brček, který se tím flambováním trochu osmahly. nebo to bude něco úplně jinýho
  • Hana
    flambovaný meloun se zapíchnutými skořicovými trubičkami:-))
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Hadanka
    Omlouvam se za pozdejsi reakce. Altualne se nachazim v Holandsku, kde se mimo monstrozni relaxace pokousim sbirat rozlicna gastroData:) Magda: Dobry prvni pokus:) A vzhledem k memu dosti polarizovanemu vztahu ke sklokeramickym deskam.. bych litoval hranolky. Kuba2: Tak hranolky to bohuzel nejsou:) Jan Kadlec: Jste velmi blizko.. tak na 95%:) Milan Kryl: Kdo tipoval kosti... vydal se spravnou cestou. S zebirky nemuzu nez souhlasit ;-) Iva: Kosti, kosti.. ano ano... a omacka.. skoro skorko :-) matesola: :-)) Ouha... tak to je jeste o rad vetsi divocina:) DolceVita: Krasna formulace. Vystihuje podstatu:) Koukam, ze skorice je favoritka cislo jedna. Bohuzel.. jsou to kosti. Julie: Neni to zbytek vyvaru.. ale jeden zcela cerstvy:) Ad cigara. Kdyz jsem "to" ochutnal... mel jsem pocit, ze mi nekdo prave takove cigarko tipa o jazyk:)
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Hadanka II.
    pixy: Tortura mate "telem":) Tipani to neni a mam dojem, ze uz jsem spravnou odpoved naznacil nekde v komentu nize. Ale mate jednoznacne bod za "detektivni" postupy:) guest: Nechutne a detailni.. takova je fotka.. takze klidne jste se mohl pustit do konstrukci nejhrubsiho zrna ;-) elisha: Cappuccino.. dobry!:) Za to mate bod za kreativitu.. skorice to ale neni.. marcela: Kreativni vrchol vsech komentujicich:) Gratuluji k bujne fantazii! Hana: Meloun.. ale ano.. trochu ho to pripomina.. a skorice.. Ne ne.. jidlo to bylo slane a moooc palive:)
  • Lucie
    Že by kůstky v ďábelsky pálivé chilli omáčce - a masíčko je schované v ní?
  • Kristýna
    Taky to tipuju na trčící kosti z pálivé omáčky...pokud se jedná o fotku s názvem "Tasty torture" radši nedomýšlet z čeho (koho) ty kosti jsou :-) No, ale že by to pak bylo "tasty"... :-)
  • marcela  - když to je těžký
    já jsem vegetarián, jestli v tom jsou kosti, tak nemám šanci- ain nepoznám co to je za kosti- možná králík? fakt nemám šanci
  • Ondrej - GurmetKlub.cz  - Hadanka III.
    Lucie: Ajaj.. jste u cile.. skoro bych rekl.. "trefa do pekelneho":)) Kristyna: Klid, jsou to kosti bezne dostupneho zvirete ;-) marcela: Jsou to veprova zebirka:) A uprimne, co se tohoto receptu tyce, Vase vegetarianstvi je spis vyhodou :-)
  • Lucie
    Jupííííííííííííííííí :)
  • Guest
    bobik :)
  • Tomáš
    Já bych řekl, že to je něco jako punč, a to co trčí, je skořice.....
  • Vladka  - No co by to mohlo byt???
    Je to venec z kosti kolem kotletek - tzv koruna, potopena spodni casti do te dabelske omacky , ale je to jeste nejak pekelne prisvetleno Ze bych se trefila?
  • gringo
    fondue
  • Miguelitoangel@seznam.cz
    vidim tam jamon deshidratado,skelet ze skopoveho,a redukci z pasta de Aji ( ecuador),s medova vinagreta s P.X.(jerez).Michal
  • Guest
    anebo to muze byt kedlubv palive omacce ana taliri s zlutymlemovanim
  • Guest
    taky by tomohl byt kedlub,co vy nato?
Komentářů (28)